Salomon Järvsö Trail 2022 – En Oförglömlig Upplevelse!

Salomon Järvloppet 2022 samlade löpare och äventyrsentusiaster från hela Sverige för att ta sig an den utmanande banan i Järvsös vackra natur. Deltagarna stod inför en varierande sträcka, fylld med både fysiska och mentala utmaningar. Med varierande terräng, branta backar och slingrande stigar erbjöd loppet deltagarna en enastående möjlighet att testa sina gränser och njuta av naturens skönhet.

Mässområdet surrade av aktivitet
Mässområdet surrade av aktivitet

Tack vare engagemanget hos alla deltagare blev Salomon Järvloppet 2022 en succé. Vi vill rikta ett stort tack till alla, stora som små som deltog i loppet och gav sitt allt för att ta sig i mål. Ni har verkligen visat vad ni går för och vi är otroligt stolta över er.

Järvsö Gymmix höll i uppvärmningen

Vi vill också rikta ett speciellt tack till alla funktionärer och volontärer som arbetade hårt för att se till att loppet flöt på smidigt och säkert. Utan ert engagemang och stöd skulle inte Salomon Järvloppet 2022 ha varit möjligt. Er professionalism och vänlighet bidrog till att skapa en varm och välkomnande atmosfär för alla deltagare och åskådare.

Idel glada miner i funktionärstältet =)

Vi vill också passa på att hylla alla supportrar och åskådare som var på plats för att heja fram löparna under hela loppet. Er entusiasm och energi gav extra kraft och motivation till deltagarna när de behövde det som mest. Ni skapade en oslagbar stämning längs banan och bidrog till den unika atmosfären vid målgången.

Vilken inramning av Salomon Järvloppet 2022

Salomon Järvloppet 2022 kommer för alltid att vara en minnesvärd upplevelse, fylld med glädje, utmaningar och gemenskap. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda liknande äventyr och utmaningar i framtiden.

Se filmen från Järvsö Trail 2022

Avslutningsvis vill vi tacka alla våra samarbetspartners och sponsorer, utan er hade detta inte varit möjligt.

Vi ses igen på Salomon Järvsö Trail 2023!

Med vänliga hälsningar, Salomon Trail Arrangörsteam